Ion Ceban: Să salvăm împreună Chişinăul și să-i dăm o nouă şansă la viaţă, duminică, 20 mai (VIDEO)

Ion Ceban: Să salvăm împreună Chişinăul și să-i dăm o nouă şansă la viaţă, duminică, 20 mai (VIDEO)
Candidatul socialiștilor la funcția de Primar general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, a făcut astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, totalurile campaniei electorale.

Ion Ceban a declarat că pentru el şi pentru echipa sa, această campanie electorală a fost o oportunitate suplimentară pentru a-și prezenta viziunea privind modul în care pot fi soluţionate problemele cu care se confruntă locuitorii capitalei.

”Am folosit din plin campania electorală pentru a prezenta în detalii oferta electorală concretă, programul de guvernare cu care mergem la Primăria capitalei. Astfel, am organizat pînă acum 29 de conferinţe de presă, astăzi – a 30-a, în cadrul cărora am expus propunerile noastre concrete pentru fiecare domeniu de activitate, pentru fiecare categorie; am făcut bilanţul activităţii fracţiunii noastre în CMC, iar cîteva conferințe au purtat un caracter general de campanie. De asemenea, în perioada campaniei am avut 133 de întîlniri cu cetăţenii, am participat la 18 emisiuni şi dezbateri electorale organizate de diverse posturi de radio şi tv”, a declarat Ion Ceban.

Candidatul socialist a mai spus că el şi echipa sa au perceput această campanie electorală ca pe o competiţie a programelor, ideilor, viziunilor, soluţiilor, dar nu ca pe un război politic.

”Le-am demonstrat tuturor că pentru mine şi pentru echipa mea în aceste alegeri a contat doar Chişinăul, doar locuitorii municipiului şi problemele cu care se confruntă ei, nu jocurile murdare ale unor pretendenţi la Primăria capitalei. Pînă la urmă, sunt sigur că oamenii au înţeles cine şi cu ce s-a ocupat în această campanie electorală, cine şi cu ce scop vrea să vină la Primărie, cine şi ce viziune are asupra problemelor capitalei.

Vreau să le mulţumesc şi pe această cale locuitorilor capitalei pentru interesul viu pe care l-au manifestat faţă de programul meu electoral, pentru acele propuneri cu care au venit în timpul întîlnirilor noastre şi care numaidecît se vor regăsi în viitorul program de guvernare a capitalei. În mod special vreau să le mulţumesc celor care au înţeles că, după ani de zile în care li s-au oferit piste şi mize false, a venit timpul ca la cîrma capitalei să ajungă un primar cu viziune, cu voinţă şi cu capacitate de a soluţiona problemele Chişinăului. Pentru mine acest lucru a fost şi o dovadă a maturităţii politice la care a ajuns electoratul din capitală, care acum, mai mult ca niciodată, e gata să arate cartonaş roşu diferitor aventurieri politici, care, ascunzîndu-se după diverse slogane false, vor să vină la Primărie cu un singur gînd: să fure, să distrugă în continuare!

Timpul marilor schimbări a venit! Mă refer la schimbările adevărate, care să aducă prosperitate oamenilor şi să transforme Chişinăul într-un oraş modern. Pentru aceasta a mai rămas de făcut un singur pas şi eu sunt sigur că, împreună cu dvs., stimaţi locuitori ai capitalei, îl vom face duminică, 20 mai! Dvs. meritaţi o viaţă mai bună şi eu, împreună cu echipa mea, vă promitem că visul dvs. va deveni realitate! Să salvăm împreună Chişinăul! Să-i dăm o nouă şansă la viaţă! Să alegem viitorul pe care îl merităm – duminică, 20 mai, 2018! ”, a mai spus Ion Ceban.


Опубликовано: 11:43 18/05/2018

Всё самое свежее мы теперь публикуем в Телеграм-канале. Подписывайтесь!Читайте также по этой теме:
Проекты