Igor Dodon: În timpul apropiat va fi deschisă Ambasada Republicii Moldova în Abu Dhabi

Igor Dodon: În timpul apropiat va fi deschisă Ambasada Republicii Moldova în Abu Dhabi
În timpul apropiat Moldova va avea reprezentanță diplomatică în Emiratele Arabe Unite. Anunțul a fost făcut de Președintele Igor Dodon după întrevederile pe care le-a avut cu demnitarii EAU.

”În cadrul vizitei la Dubai, am avut o întrevedere cu Alteța Sa, Șeicul Mohammed bin Rashid Al-Maktoum vice-preşedinte, prim-ministru, ministrul Apărării al Emiratelor Arabe Unite, Guvernator al orașului Dubai şi conducător al unui mare grup investițional. Am abordat subiecte cu privire la relațiile bilaterale și necesitatea valorificării potențialului de cooperare între Republica Moldova şi Emiratele Arabe Unite”, a menționat Igor Dodon.

În anul 2017, Republica Moldova a abolit regimul de vize pentru cetățenii Emiratelor Arabe Unite iar în timpul apropiat va fi deschisă Ambasada Republicii Moldova în Abu Dhabi și Consulatul General al Republicii Moldova la Dubai.

”Există un interes deosebit din partea reprezentanților companiilor din EAU pentru a veni cu investiții în diferite domenii din Republica Moldova, precum cel financiar, imobiliar, IT, hotelier, ș.a.”, a conchis șeful statului.


Опубликовано: 16:24 12/02/2018

Всё самое свежее мы теперь публикуем в Телеграм-канале. Подписывайтесь!Читайте также по этой теме:
Проекты