Restricții de circulație în Capitală; Vezi cum va circula transportul de Hramul orașului


Restricții de circulație în Capitală; Vezi cum va circula transportul de Hramul orașului
Traficul rutier din centrul Capitalei va fi suspendat, sâmbătă, 14 octombrie, când este marcat Hramul orașului, iar itinerarele transportului public vor fi modificate.

Astfel, în perioada de referinţă, circulaţia transportului public va fi redirecţionată pe străzile adiacente, după cum urmează:

Troleibuze:

Rutele nr. 1, nr. 4, nr. 5, nr. 8 și nr. 22 – se stabilește circulația în ambele sensuri pe str. București;

Ruta nr. 30 – de pe bd. Dacia pe str. București, str. Ismail, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Ciuflea, bd. Dacia și în continuare pe traseul stabilit spre Aeroport;

Rutele nr. 7, nr. 10 şi nr. 24 – itinerarul rutelor se scurtează până la Circ;

Rutele nr. 25 şi nr. 29 – itinerarul rutelor se scurtează până la Parcul „Alunelul”;

Autobuze:

Rutele nr. 9, nr. 11, nr. 17, nr. 46 și nr. 122 – itinerarul rutei se stabilește în ambele sensuri pe str. București.

Ruta nr. 5:

Tur – de pe str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni pe str. Columna, str. Vasile Alecsandri, str. 31 August 1989, str. Ciuflea și în continuare pe traseul stabilit.

Retur – bd. Dacia, str. București, str. Eminescu, str. Alexandru cel Bun, str. Alexandr Pușkin și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 26:

Tur – de pe bd. Renașterii Naționale pe str. Albișoara, str. M. Viteazul, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit;

Retur – de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. M. Viteazul, str. Albișoara, bd. Renașterii Naționale și în continuare pe traseul stabilit.

Rutele nr. 18, nr. 33 şi nr. 44 – itinerarul rutelor se modifică după cum urmează – de pe str. Tighina pe str. 31 August, str. Ismail, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. C. Negruzzi, bd. Iu. Gagarin și în continuare pe traseele stabilite.


Опубликовано: 10:57 10/10/2017

Всё самое свежее мы теперь публикуем в Телеграм-канале. Подписывайтесь!Читайте также по этой теме: