Sandu cere lui Usatîi să-l împiedice pe Dodon să obțină victoria în alegeri (VIDEO)


Sandu cere lui Usatîi să-l împiedice pe Dodon să obțină victoria în alegeri (VIDEO) Președintele partidului «Acțiune și Solidaritate», Maia Sandu, i-a cerut liderului «Partidul Nostru», Renato Usatîi, să înainteze propriul candidat la funcția de președinte al țării, doar pentru a prelua o parte din voturile favoritului cursei electorale, președintele Partidului Socialiștilor, Igor Dodon. Declarația a fost lansată în cadrul unei emisiuni la un post de televiziune privat.

«Dacă Renato Usatii vrea sa facă un bine tării, atunci o poate face înaintând un candidat la prezidențiale, care sa rupă din voturile de la Igor Dodon», - a declarat Maia Sandu.Referindu-se la declarația făcută de Sandu, Igor Dodon a calificat drept evident faptul că liderul partidului «Acțiune și Solidaritate», s-a speriat de victoria acestuia chiar din primul tur .

«Cea, care pe parcursul mai multor ani, a fost membră a regimului criminal și oligarhic, astăzi se teme de victoria noastră din primul tur. Noi nu suntem preocupați de declarațiile oponenților politici, deoarece bătălia abia a început, iar socialiștii sunt pregătiți. Evident, cei de dreapta, și unii dintre cei care susțin în mod deschis eliminarea statalității Republicii Moldova, prin unirea cu țara vecină, cooperarea cu NATO, și așa mai departe, încearcă să-și consolideze puterile înainte de alegerile prezidențiale. Dar nu atât de importante sunt procesele care au loc în tabăra pro-occidentală, ci mai degrabă, ce va face stânga. Aceasta este întrebarea principală», - a menționat Igor Dodon într-un interviu pentru sputnik.md.

Reamintim, alegerile pentru funcția de președinte a Republicii Moldova sunt programate pentru data de 30 octombrie. Potrivit sondajelor de opinie, cele mai mari șanse de cîștig le are liderul Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, urmat de Maia Sandu.


Опубликовано: 11:19 10/08/2016

Всё самое свежее мы теперь публикуем в Телеграм-канале. Подписывайтесь!Читайте также по этой теме: