Filat a mințit că are probleme de sănătate


Filat a mințit că are probleme de sănătate Vlad Filat se simte bine și nu are probleme de sănătate, așa cum s-a vehiculat anterior. Declarația a fost făcută de procurorul Adriana Bețișor în cadrul unei conferințe de presă.

,, Medicii nu au constat probleme de sănătate în cazul deputatului PLDM, iar decizia de a nu se prezenta la ședința de judecată îi aparține lui Filat, care a scris o cerere, în care a spus că refuză să se prezinte în instanță, e dreptul lui Vlad Filat să nu o facă, dacă nu dorește, dar probleme de sănătate, potrivit medicilor, deputatul PLDM, nu are’’, a spus Adriana Bețișor.

Totodată, procurorul a menționat că medicii de la CNA, verifică în fiecare dimineață starea de sănătate a persoanelor care se află în izolatorul Centrului Național Anticorupție.

Amintim, că ieri, Vlad Filat nu s-a prezentat la ședința de judecată, la care a fost prelungit mandatul său de arest pentru încă 30 de zile. Potrivit avocatului lui Filat, Igor Popa , clientul său nu s-a prezentat la ședința de judecată, invocând problema de sănătate, lucru infirmat de procurorul Adriana Bețișor.

Sursa: Flux.md


Опубликовано: 15:34 19/10/2015

Всё самое свежее мы теперь публикуем в Телеграм-канале. Подписывайтесь!Читайте также по этой теме: