Averea deputatului Vlad Filat - sechestrată!


Averea deputatului Vlad Filat - sechestrată! După ce ieri, 18 octombrie, Procuratura Buiucani a pronunțat decizia de a prelungi mandatul de arest pe un termen de 30 de zile a fostului premier Vladimir Filat, astăzi 19 octombrie, procurorul CNA Andriana Bețișor a anunțat în cadrul unei conferințe de presă, că procurorii sunt în proces de punere a sechestrului pe averea deputatului.

În acest context, Bețișor a mai anunțat că în urma perchezițiilor la domiciliul lui Vlad Filat au fost descoperite înscrisuri secrete și că acestea proveneau de la mai multe instituții ale statului.

Potrivit procurorului anticorupție Adriana Bețișor, deputatul ar fi filat mai multe persoane printre care și politicieni.

"Am depistat la domiciliu acte care atestă o legătură incontestabilă asupra cazului pe care îl investigăm. Sunt acte care indică companii si persoane cheie care au intrat în această schemă infracţională. Un aspect foarte ciudat a fost să fie depistate acte secrete de la diferite persoane. Nu dau nume pentru că nu am dreptul. Şi alte note informative ce ţin de protestele ce sunt în centrul Chișinăului, care rezultă filajul unor poloticieni", a declarat Adriana Bețișor.


Опубликовано: 14:44 19/10/2015

Всё самое свежее мы теперь публикуем в Телеграм-канале. Подписывайтесь!Читайте также по этой теме: