Fermierii au renunțat la protestul care urma să aibă loc astăzi


Fermierii au renunțat la protestul care urma să aibă loc astăzi Agricultorii din Republica Moldova au renunțat la protestul programat pentru ziua de astăzi. Potrivit președintelui UniAgroProtect, Alexandru Slusari, protestul a fost amânat ca urmare a solicitării premierului Valeriu Streleț.

„După ce agricultori cu datorii la subvențiile ce țin de anul 2014 au anunțat protestul de luni, vineri seara am fost contactați de către prim-ministru. Dumnealui a solicitat întrevederea cu reprezentanții fermierilor. După mai multe discuții telefonice producătorii agricoli au acceptat amânarea protestului de luni și întâlnirea cu prim-ministrul Streleț, care va avea loc luni, la orele 12:00”, a anunțat Slusari.

Cu toate acestea, fermierii anunță că vor reveni în faţa Guvernului, nemulţumiţi de faptul că nu au primit încă subvenţiile care trebuiau achitate pentru anul 2014. Agricultorii afirmă că sunt îngrijorați de faptul că nu ştiu dacă vor fi operate modificări la buget prin care să fie prevăzută alocarea a 45 milioane de lei pentru compensaţii.


Опубликовано: 10:33 19/10/2015

Всё самое свежее мы теперь публикуем в Телеграм-канале. Подписывайтесь!Читайте также по этой теме: