(VIDEO) Usatîi: Planul ”B” mai conține multe surprize pentru guvernanți


(VIDEO) Usatîi: Planul ”B” mai conține multe surprize pentru guvernanți Despre aceasta a declarat liderul ”Partidului Nostru”, primarul municipiului Bălți Renato Usatîi, în cadrul emisiunii În Direct la postul de televiziune Accent TV.

Totodată, Usatîi a subliniat faptul că tot mai mulți cetățeni se alătură protestatarilor din ”Orășelul Victoriei” și intenționează să susțină acțiunea de protest până când vor fi obținute revindecările solicitate.

” Actuala guvernare numai asta și așteaptă. Ei consideră că dacă Timofti a declarat că nu pleacă, Dodon și Usatîi vor strange corturile și vor pleca acasă. Corturi o să fie și mai multe și guvernanții o să aibă parte de mai multe surprize, deoarece ceea ce se spunea despre planul ”B” este doar un început” a declarat Renato Usatîi

Este de menționat faptul că autoritățile RM au realizat gravitatea problemei care poate fi cauzată de protestele non-stop ale cetățenilor și au încercat să o prevină. Astfel, ieri, 8 octombrie președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, premierul Valeriu Streleț și președintele Parlamentului, Andrian Candu, au adresat un apel public pentru un dialog social, prin care au chemat clasa politică și societatea civilă să se implice în identificarea în comun a soluțiilor de rezolvare a disputelor și de ieșire din impasul în care se află astăzi Republica Moldova.

La rândul său, liderul PSRM Igor Dodon, a replicat că “cu guvernarea oligarhică și eurounionistă nu avem despre ce negocia și cu atît mai mult semnarea unor pacte. Cînd au furat miliardul au întrebat poporul? Unica discuție poate fi despre demisia tuturor conducătorilor si fixarea datei alegerilor parlamentare anticipate”.

Totodată socialistul a îndemnat cetățenii Republicii Molodva să nu se lase înșelați de propunerea guvernării și să nu accepte dialogul cu hoții. Potrivit acestuia, ei au mâncat miliardul, iar acum vor să distrugă și protestele sociale.


Опубликовано: 14:22 09/10/2015

Всё самое свежее мы теперь публикуем в Телеграм-канале. Подписывайтесь!Читайте также по этой теме: