Distincții de stat pentru un grup de cetățeni ai țării

Distincții de stat pentru un grup de cetățeni ai țării
În cadrul unei ceremonii oficiale, astăzi, Președintele Igor Dodon a înmînat înalte distincții de stat unor cetățeni ai Republicii Moldova, în conformitate cu decretele pe care le-a semnat anterior.

Persoanele respective reprezintă diverse domenii, precum: participanți la lichidarea consecințelor de la Cernobîl, sportivi care promovează imaginea țării noastre peste hotare, clerici care contribuie la promovarea valorilor creştin-ortodoxe în societate, oameni din domeniul culturii, profesori, medici și alte personalități care contribuie la dezvoltarea și prosperarea statului nostru, iar din diverse motive nu au avut posibilitatea să fie prezenți la ceremoniile anterioare de înmînare a distincțiilor.

”Am mulțumit sincer tuturor pentru dedicația profesională, răbdarea şi munca imensă pe care o depun zi de zi”, a menționat Igor Dodon.

În final, șeful statului a reiterat că și în continuare la baza deciziilor privind persoanele care vor fi decorate, va sta meritul civic și profesional, dar niciodată criteriul politic.


Date: 15:50 18/05/2018Tags

All

Проекты