Igor Dodon a primit scrisorile de acreditare a trei ambasadori acreditați în Moldova

Igor Dodon a primit scrisorile de acreditare a trei ambasadori acreditați în Moldova
Președintele Igor Dodon a primit scrisorile de acreditare din partea a trei ambasadori agreați: E.S. Tajul Aman bin Mohammad, Ambasador al Malaeziei, cu reședința la București, E.S. Daniel Hernandez –Joseph, Ambasador al Statelor Unite Mexicane, cu reședința la Atena, și E.S. Nguyen Anh Tuan, Ambasadorul Republicii Socialiste Vietnam, cu reședința la Kiev.

În cadrul întrevederilor Igor Dodon le-a urat fiecărui ambasador succes în îndeplinirea mandatelor. Șeful statului a reiterat interesul pentru dezvoltarea unei colaborări pragmatice și eficiente cu statele pe care le reprezintă, pentru valorificarea într-o măsură cât mai mare a potențialului de cooperare existent între țări.

”Mi-am exprimat încrederea că acreditarea noilor ambasadori va da un nou impuls relațiilor diplomatice, politice și economice între statele noastre.

Întru impulsionarea dialogului politic bilateral, am pledat pentru efectuarea unor schimburi de vizite a delegaţiilor de diferit nivel”, a menționat Igor Dodon într-o postare pe rețelele de socializare.


Date: 14:02 18/05/2018Tags

All

Проекты